Konferencja Dietetyki Klinicznej

Łódź & Online, 31 maja 2025, godzina 9:00 – 18:00

Kup dostęp

Dlaczego warto wziąć udział w Konferencji Dietetyki Klinicznej?

Teorii nauczysz się z książek. Właśnie dlatego zebraliśmy dla Ciebie 8 najlepszych specjalistów, którzy na co dzień pracują z pacjentami. Pokażą Ci, jak wiedzę z najnowszych badań naukowych przekuwają na praktykę, aby skutecznie pomagać pacjentom. Podzielą się na wydarzeniu całym know how, nawet z konkurencją.

Wybierz dostęp odpowiedni dla siebie

SPRZEDAŻ BILETÓW STACJONARNYCH ZAKOŃCZONA. ZAPRASZAMY DO KUPNA BILETÓW ONLINE.

  • Stacjonarny Stacjonarny WYPRZEDANE
  • Online Online
Wybierz rodzaj konferencji
  • Standard
  • Premium ★ NAJPOPULARNIEJSZY
Dostęp Standard
299 399

Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 249 zł

Cena regularna produktu: 399 

Dostęp
  • Dostęp do transmisji konferencji online, na żywo

  • Certyfikat potwierdzający udział w formie elektronicznej

Dodatkowo
  • Rabat 15% na kursy ze sklepu Dietetyka #NieNaŻarty

  • 30 dniowy dostęp do nagrania z konferencji

  • Nagranie z konferencji Dietetyk XXI Wieku 2023 (wartość 399 zł)

  • E-book z wszystkimi prezentacjami prelegentów

  • Streszczenia prelekcji przygotowane przez AI

★ NAJPOPULARNIEJSZY
Dostęp Premium
499 599

Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 399 zł

Cena regularna produktu: 599 

Dostęp
  • Dostęp do transmisji konferencji online, na żywo

  • Certyfikat potwierdzający udział w formie elektronicznej

Dodatkowo
  • Rabat 30% na kursy ze sklepu Dietetyka #NieNaŻarty

  • 30 dniowy dostęp do nagrania z konferencji

  • Nagranie z konferencji Dietetyk XXI Wieku 2023 (wartość 399 zł)

  • E-book z wszystkimi prezentacjami prelegentów

  • Streszczenia prelekcji przygotowane przez AI

blik mastercard visa przelewy 24 paypal googlepay applepay alior raty santander raty paypo
SSL Bezpieczne zakupy
dzięki SSL
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Poznaj szczegóły

LIMITOWANY PAKIET DWÓCH KONFERENCJI

Kup teraz

Kup pakiet Konferencji Dietetyki Klinicznej oraz Konferencji Dietetyk XXI Wieku i zaoszczędź 200 zł!

Zostało 33/50 miejsc w ramach pakietu

  • Konferencja Dietetyki Klinicznej

    Pierwszy raz zagłębimy się w meandry skomplikowanych przypadków z praktyki dietetyków klinicznych. Na czynniki pierwsze rozłożymy najbardziej palące tematy w 2025 roku.

  • Konferencja Dietetyk XXI Wieku

    Największa konferencja dietetyczna w Polsce. Najpopularniejsi prelegenci, tematy i panele dyskusyjne. Dzień, w którym w Łodzi spotykają się wszyscy dietetycy i studenci, aby spajać branże i nawiązywać kontakty biznesowe. Wszystko zwieńczone wspólną integracją do białego rana.

Zobacz relację z poprzedniej konferencji

Agenda konferencji

7:30 – 8:55 | Rejestracja uczestników

Rejestracja na konferencję odbędzie się w godzinach 7:30 – 8:55. Zastrzegamy do 15 minut na rejestrację jednego uczestnika, dlatego prosimy o wcześniejsze przybycie, aby uniknąć kolejek.

8:55 – 9:00 | Rozpoczęcie konferencji

Dr Arkadiusz Matras rozpocznie spektakl marzeń.

9:00 – 9:40 | Radosław Smolik | Praktyczne podejście do leczenia żywieniowego anemii i niedoboru żelaza. Diagnostyka, dieta i suplementacja.

Podczas wykładu nauczysz się:
✅ Jak wyłapywać wśród pacjentów osoby o wysokim ryzyku rozwoju niedoboru żelaza.
✅ Jak w praktyce rozróżniać klasyczną anemię od niedoboru żelaza bez anemii. Jakie badania laboratoryjne mają sens, a jakie nie.
✅ Jakie są najistotniejsze elementy żywieniowe i suplementacyjne w prewencji oraz dietoterapii niedoboru żelaza.
✅ Jak w praktyce wygląda jadłospis i zalecenia dla osoby z anemią – na konkretnym opisie przypadku z gabinetu Radosława Smolika.

9:45 – 10:25 | Joanna Rojkowicz | Dietoterapia i podejście holistyczne do pacjenta z SIBO. Krytyczna analiza od strony naukowej

Podczas wykładu nauczysz się:

✅ Jak poprawnie powinno się przeprowadzać diagnostykę SIBO.
✅ Na co zwrócić uwagę u pacjenta, który deklaruje objawy typowe dla SIBO.
✅ Co realnie działa w dietoterapii i suplementacji przy SIBO.
✅ Jak w praktyce zaplanować holistyczne podejście do pacjenta z SIBO – na konkretnym opisie przypadku z gabinetu Joanny Rojkowicz

10:30 – 11:10 | prof. dr hab. n. med. Maciej Banach | Jakie suplementy na problemy z cholesterolem. Naukowy przegląd substancji, które rzeczywiście działają

Podczas wykładu nauczysz się:

✅ Dlaczego dyslipidemia to najpoważniejszy problem w Polsce i ilu pacjentów się z nią boryka.
✅ Kiedy rozważyć włączenie suplementacji u pacjenta z dyslipidemią.
✅ Jakie są najskuteczniejsze suplementy w walce z dyslipidemią (mechanizm działania, dawkowanie, skuteczność, bezpieczeństwo).
✅ Ile w praktyce mogą dać suplementy – na konkretnym opisie przypadku z gabinetu prof Macieja Banacha.

11:10 – 11:35 | Panel dyskusyjny z Radosławem Smolikiem, Joanną Rojkowicz i prof. dr hab. n. med. Maciejem Banachem

Podczas panelu dyskusyjnego każdy uczestnik (stacjonarny i online) może zadać pytanie lub dać komentarz do wykładu każdego z prelegentów.

11:35 – 12:30 | Przerwa kawowa

Od 11:30 do 11:50 każdy uczestnik ma możliwość zrobienia zdjęcia oraz porozmawiania z prelegentami z pierwszego panelu. Przerwa kawowa (11:30-12:30) to również czas na napicie się kawy i nawiązanie nowych znajomości z ekspertami z branży.

12:35 – 13:15 | Tadeusz Sowiński | Potężne kompendium wiedzy o nietolerancji histaminy. Wszystko co musi wiedzieć dietetyk w gabinecie.

Podczas wykładu nauczysz się:
✅ Czym w ogóle jest histamina, jakie pełni funkcje jako hormon tkankowy i neuroprzekaźnik oraz jak wpływa na różne układy w ciele człowieka.
✅ Nauczysz się rozpoznawać symptomy wskazujące na nietolerancję histaminy i jak wygląda diagnostyki nietolerancji histaminy.
✅ Jak planować dietę i suplementację (w tym listę produktów do unikania oraz techniki kulinarne minimalizujące zawartość histaminy w potrawach).
✅ Jak w praktyce zaplanować holistyczne podejście do pacjenta z nietolerancją histaminy – na konkretnym opisie przypadku z gabinetu Tadeusza Sowińskiego.

13:20 – 14:00 | Emilia Cesarek | Żywienie, suplementacja i monitoring kobiety w ciąży z perspektywy Dietetyka XXI Wieku.

Podczas wykładu nauczysz się:
✅ Jak wygląda holistyczny monitoring ciężarnej z perspektywy dietetyka.
✅ Jakie są najnowsze rekomendacje dotyczące zmian w diecie podczas ciąży (stan na maj 2025).
✅ Jakie suplementy i w jakich dawkach należy stosować w zależności od poszczególnego trymestru ciąży.
✅ Jak w praktyce zaplanować holistyczne podejście do kobiety w ciąży – na konkretnym opisie przypadku z gabinetu Emilii Cesarek.

14:15 – 14:45 | dr n. med. i n. o zdr. Anna Rychter | Leki w otyłości. Co nowego w 2025 i jak dostosować dietę i suplementacji do pacjenta "na lekach"?

Podczas wykładu nauczysz się:
✅ Jak rozwijają się leki w otyłości (update od grudnia 2024).
✅ Jakie są kluczowe zasady planowania jadłospisu i zaleceń dla pacjenta leczonego lekami na otyłość.
✅ Jakie są skutki uboczne leków i jak zmieniać dietę i zalecenia w zależności od problemu.
✅ Jak w praktyce zaplanować holistyczne podejście do pacjenta stosującego leki na otyłość – na konkretnym opisie przypadku.

14:45 – 15:10 | Panel dyskusyjny z Tadeuszem Sowińskim, Emilią Cesarek i dr n. med. i n. o zdr. Anną Rychter
15:10 – 16:10 | Przerwa obiadowa

KAŻDEMU uczestnikowi konferencji stacjonarnej będzie serwowany ciepły posiłek obiadowy.

Od 15:00 do 15:20 każdy uczestnik ma możliwość zrobienia zdjęcia oraz porozmawiania z prelegentami z pierwszego panelu. Przerwa obiadowa (15:00-16:00) to również czas na napicie się kawy i nawiązanie nowych znajomości z ekspertami z branży.

16:15 – 16:55 | Marek Prawdzik | Co robić, żeby dobrze zarabiać, prowadząc 1-osobowy gabinet dietetyczny online? Jakie błędy popełnia większość dietetyków i jak ich unikać?

Podczas wykładu nauczysz się:
✅ Jak skutecznie pozyskiwać klientów online – sprawdzone metody budowania widoczności w sieci, które przyciągną pacjentów do Twojego gabinetu.
✅ Jak uniknąć najczęstszych błędów popełnianych przez dietetyków przy prowadzeniu 1-osobowego gabinetu online
✅ Jak efektywnie zarządzać swoim czasem i procesami – kluczowe wskazówki, które pozwolą Ci działać sprawniej i zwiększyć liczbę obsługiwanych pacjentów.
✅ Jak Marek Prawiedzik prowadzi swój biznes 1-osobowego dietetyka online, dzięki któremu na konsultacjach z podopiecznymi zarabia kilkadziesiąt tysięcy złotych miesięcznie.

17:00 – 17:40 | Magdalena Hajkiewicz-Mielniczuk | Jak motywować pacjenta klinicznego do zmiany nawyków żywieniowych w trakcie trwania współpracy?

Podczas wykładu nauczysz się:
✅ Dlaczego do pacjentów “nie dociera”, że stosując złą dietę psują sobie zdrowie
✅ Jak zmotywować pacjenta, który podjął decyzję o zmianie stylu życia (na początku współpracy)
✅ Co robić jak motywacja do zmiany stylu życia w trakcie współpracy się zmniejsza
✅ Jak w praktyce rozmawiać z osobami, u których następuje spadek motywacji – przykład z gabinetu Magdaleny Hajkiewicz-Mielniczuk

17:40 – 17:55 | Panel dyskusyjny z Madaleną Hajkiewicz-Mielniczuk i drugim prelegentem
17:55 – 18:00 | Zakończenie konferencji
20:00 – 4:00 | Wspólna integracja dietetyków klinicznych

Integracja odbędzie się w trybie barowym wraz z prelegentami oraz organizatorami konferencji. Wspólnie usiądziemy, wypijemy herbatkę i pointegrujemy się do białego rana. Z uwagi na fakt, że będziemy w barze, a nie klubie – możliwość uczestnictwa w integracji ma pierwsze 50 osób które wykupi uczestnictwo w konferencji.

Każdy uczestnik indywidualnie opłaca swój rachunek.

10 kwietnia 2025 otrzymasz mailowo informacje o miejscu integracji.

Dlaczego musisz być na tej konferencji?

8 najlepszych specjalistów w Polsce

Wiedzy teoretycznej możesz nauczyć się z książek. Właśnie dlatego zebraliśmy w miejscu 8 najlepszych praktyków w tym kraju, którzy nauczą Cię samej praktyki. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu podzielą się całym know-how, dzięki czemu od ręki wprowadzisz innowacje do swojej działalności.

Pytania i odpowiedzi po każdym wykładzie

Prelegenci z chęcią podzielą się doświadczeniem. Po każdym wykładzie będziesz mieć 10 minut na pytania, które Cię nurtują. To również czas na komentarze i wymianę doświadczeń.

Zero wykładów sponsorowanych

Szanujemy Twój czas i pieniądze, dlatego podczas konferencji wszystkie wykładu są wypchane niezależną, rzetelną wiedzą od A do Z.

Każdy wykład zakończony praktycznym case study

Praktyczniej się nie da. Całą wiedzę płynącą z najnowszych badań, prelegenci na końcu przekują w praktykę, pokazując ją na przykładzie swoich pacjentów z gabinetu. Przykładowo, “podczas terapii SIBO, oprócz zmian w diecie skupiliśmy się na XXXX, zaleciłem XXXX, co spowodowało poprawę XXXX i wyników badań o XXXX”

Atmosfera jak na spotkaniu ze znajomymi

Będziemy w gronie samych dietetyków sportowych. Każdy jest przyjaźnie nastawiony i nikt nie patrzy na innego z góry. Ja i moje ziomki, nikt gorszy, nikt lepszy.

Integracja do białego rana

Integracja odbędzie się w trybie barowym wraz z prelegentami oraz organizatorami konferencji. Wspólnie usiądziemy, wypijemy herbatkę i pointegrujemy się do białego rana. Z uwagi na fakt, że będziemy w barze, a nie klubie – możliwość uczestnictwa w integracji ma pierwsze 50 osób które wykupi uczestnictwo w konferencji.

Prelegenci

prof. Maciej
Banach

prof. Maciej
Banach

Prof. dr hab. n. med. Maciej Banach – Najbardziej wpływowa osoba w polskiej medycynie w 2023 roku. Należy do kilkunastu międzynarodowych towarzystw naukowych, jest założycielem i przewodniczącym Polskiego Towarzystwa Lipidologicznego (Polish Lipid Association, PoLA).

Posiada ponad 1500 publikacji w najważniejszych czasopismach naukowych. Znajduje się w 1 proc. najczęściej cytowanych naukowców na świecie i jest na 4 miejscu najczęściej cytowanych osób w Polsce w obszarze medycyny na podstawie rankingu Research.com.

Według Expertscape znajduje się w grupie 5 najbardziej utytułowanych ekspertów na świecie w lipidologii i kardiologii prewencyjnej.

Tadeusz Sowiński

Tadeusz
Sowiński

Tadeusz Sowiński

Tadeusz
Sowiński

Doświadczony dietetyk specjalizujący się w temacie nietolerancji histaminy, który oprócz wiedzy z najnowszych badań naukowych, cechuje się otwartością na niekonwencjonalne rozwiązania. Autor tysięcy artykułów na temat dietetyki oraz ceniony wykładowca i szkoleniowiec.

Radosław
Smolik

Radosław
Smolik

Dyplomowany dietetyk, założyciel „Dietetyki opartej na faktach”, szkoleniowiec, pasjonat nauki i wnikliwego czytania badań. W swoim wykładzie przedstawia naukowe podejście do diety i suplementacji dla osób z niedoborem żelaza, zdradzając skuteczne i mało popularne strategie przetestowane w praktyce.

Emilia
Cesarek

Emilia
Cesarek

Doświadczona dietetyczka specjalizująca się w tematach zakrawających o aspekty kliniczne. Fanatyczka holistycznego podejścia skrupulatnie opartego o najnowsze wytyczne naukowe. Zafascynowana żywieniem kobiet w ciąży oraz dzieci. Prywatnie – szczęśliwa mama.

Magdalena
Hajkiewicz-Mielniczuk

Magdalena
Hajkiewicz-Mielniczuk

Psycholożka, dietetyczka i psychodietetyczka, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz Uniwersytetu SWPS w Warszawie. Jako wykładowczyni akademicka i kierowniczka merytoryczna studiów podyplomowych z psychodietetyki na Uniwersytecie WSB Merito, specjalizuje się w naprawianiu relacji z jedzeniem oraz trwałej zmianie nawyków żywieniowych. Podczas konferencji podzieli się skutecznymi strategiami motywowania pacjentów klinicznych do wprowadzania i utrzymania zdrowych nawyków żywieniowych.

Joanna Rojkowicz

Joanna
Rojkowicz

Joanna Rojkowicz

Joanna
Rojkowicz

Absolwentka studiów licencjackich i magisterskich na Wydziale Medycznym Uniwersytetu Rzeszowskiego. Prowadzi własny gabinet, w którym na co dzień pomaga pacjentom zmagającym się z zaburzeniami żołądkowo-jelitowymi i hormonalnymi. Specjalizuje się w szkoleniach dotyczących chorób układu pokarmowego, takich jak IBS, SIBO, IMO czy refluks, dostarczając praktyczną i opartą na nauce wiedzę. Nieustannie rozwija swoje kompetencje, uczestnicząc w prestiżowych konferencjach i kursach zarówno w Polsce, jak i za granicą

Marek
Prawdzik

Marek
Prawdzik

Dietetyk kliniczny i certyfikowany trener personalny, który skutecznie łączy naukę z praktyką biznesową. Jeden z nielicznych ekspertów w Polsce, który pomaga dietetykom przekuć ich wiedzę w dobrze prosperujące, jednoosobowe gabinety online. Autor specjalistycznych szkoleń oraz materiałów edukacyjnych z zakresu dietetyki i strategii rozwoju biznesu. Na konferencji ujawni kluczowe błędy, przez które większość dietetyków zarabia mniej, niż powinna, oraz strategie, które pozwalają osiągnąć finansowy sukces w zawodzie dietetyka.

dr n. med. i n. o zdr.
Anna Rychter

dr n. med. i n. o zdr.
Anna Rychter

Absolwentka Szkoły Doktorskiej Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu, w Katedrze i Klinice Gastroenterologii, Dietetyki i Chorób Wewnętrznych, gdzie otrzymała dwa stypendia naukowe za wybitne osiągnięcia.

Publikuje w najlepszych czasopismach naukowych z zakresu dietetyki na świecie (np. Clinical Nutrition). Punktacja jej publikacji to IF 208,2, a jej wskaźnik Hirsha wynosi 17 – to dużo (więcej niż Matras, Smolik i Parol razem wzięci).

Odbyła staż w prestiżowej jednostce Epidemiologii Żywienia przynależącej do Wydziału Zdrowia Publicznego, Historii Medycyny oraz Ginekologii Uniwersytetu Miguela Hernándeza w Alicante, gdzie pracowała nad bardzo popularnym badaniem PREMIDED-PLUS.

Dietetyczka w Dietetyce #NieNaŻarty oraz Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym w Poznaniu, gdzie współpracuje z pacjentami stosującymi farmakoterapię otyłości.

Partnerzy honorowi

Partnerzy główni

Partnerzy classic

Sprawdź wywiady z uczestnikami

Tak o konferencji piszą dietetycy

W życiu nie byłam na lepszej konferencji. Poziom wygłoszonych prelekcji, przygotowanie techniczne, wyśmienite przekąski, wszystko na najwyższym poziomie. Tylko dodam, że nie tylko wiedzą zdobyta na konferencji, ale i zaskakująco fajnie oraz przydatne upominki pomagają mi w codziennej pracy (i życiu ;)) już kolejny miesiąc. Serdecznie polecam i zachęcam do rezerwacji terminu aby pojechać na kolejne konferencje. Ja się pojawię na pewno. Do zobaczenia ☺️

Maja

Jestem pod ogromnym wrażeniem ostatniej konferencji! Organizacja na najwyższym poziomie – wszystko dopięte na ostatni guzik. Prelegenci to prawdziwi eksperci w swojej dziedzinie, którzy dzielili się ogromną dawką aktualnej i praktycznej wiedzy (z której sukcesywnie korzystam w codziennej pracy).
Nie zabrakło również atrakcji w postaci licznych prezentów od sponsorów. Kubek Dietetyka XXI wieku stał się moim ulubionym do porannej kawusi;)
A wieczorna impreza integracyjna? Rewelacja, dawno tak dobrze się nie bawiłam!
Cieszę się, że mogłam nawiązać nowe znajomości w tak świetnej atmosferze. Gorąco polecam i już nie mogę doczekać się kolejnej edycji 💗

Ellie

Dwa weekendy dwie konferencje 2️⃣ ❗️Najważniejsza w tego typu konferencjach jest jedna rzecz – socjalizacja

👥Takie wydarzenia to coś więcej niż prelekcje i wykłady – to przede wszystkim okazja do spotkania ludzi, którzy dzielą podobne pasje i cele. Wymiana doświadczeń i bezpośrednie rozmowy – ❌tego nie da się zastąpić żadną formą online!

Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili chwilę na wspólną rozmowę czy zdjęcie – takie momenty są dla mnie bezcenne! Do zobaczenia na kolejnych wydarzeniach naukowych! 😊

Co oznacza być Dietetykiem XXI wieku? 🧐

Na pewno nadążać za trendami, potrzebami, rozwijać się wszechstronnie, bazować na badaniach naukowych, ale przede wszystkim pamiętać o tym, że pracujemy z prawdziwym człowiekiem 💚

👉 Empatia, zaufanie, uczciwość, wyrozumiałość, profesjonalizm budują zaufanie, bez którego nie da się realizować dobrze współpracy z pacjentem – zarówno grupowym, jak i indywidualnym. To droga, którą kroczymy wspólnie!

Jak wspaniale było się spotkać, porozmawiać i posłuchać świetnych wykładów podczas Konferencji @dietetyk.xxi.wieku zorganizowanej przez najlepszy zespół @dietetykanienazartypl

@arkadiusz.matras@leszek.racut@wojciechmatras tworzycie zespół niesamowitych ludzi, jesteście profesjonalni pod każdym względem i co dla mnie ważne – to wszystko wzbogacacie uśmiechem, bez którego nie da się pracować i działać 💪💚

Dziękuję za zaproszenie!
Czuje się wyróżniona 💚 Dobrze było się spotkać z innymi boomerami (w ogóle mówi się tak jeszcze? 😂) dietetyki, z którymi pielęgnujemy lokalny i globalny rozwój od hmm 10 lat?
Huh 💚 przez nami nadal dużo do zrobienia, a dzięki takim spotkaniom, znów czuję świeży powiew wiatru.

Brakowało mi stacjonarnych konferencji, ale Wasza – Drodzy Panowie – sprawia, że znów możemy łączyć razem siły i tworzyć dobre inicjatywy mające na celu zwiększenie naszych kompetencji i lepszą pomoc społeczeństwu.

W ostatnią sobotę odbyła się wyjątkowa konferencja „Dietetyk XXI wieku”, która zgromadziła pasjonatów dietetyki oraz specjalistów z całej Polski. To wydarzenie już na stałe wpisało się w kalendarz branżowych imprez i stało się doskonałą okazją do wymiany wiedzy i doświadczeń.

Współczesny dietetyk, podobnie jak lekarz czy naukowiec, musi nieustannie rozwijać swoje umiejętności i poszerzać wiedzę. Obszar dietetyki jest tak zróżnicowany, że niemożliwe jest, by jeden specjalista znał odpowiedzi na wszystkie pytania pacjentów. Dlatego tak ważne jest rozwijanie się i dostosowywanie do nowych wyzwań oraz możliwości, jakie niesie ze sobą rozwój naukowy.

Nie można sobie wyobrazić skutecznego dietetyka, który nie korzysta z wiedzy innych specjalistów. Osobiście wierzę, że wymiana informacji i inspiracji jest niesamowicie ważna w naszej pracy.

Chęć ciągłego uczenia się i doskonalenia umiejętności wpływa na jakość naszych usług. Dzięki temu lepiej rozumiemy potrzeby pacjentów i efektywniej im pomagamy. Jak pokazał profesor M. Jarosz w swoim wykładzie, który został uznany za najlepszy tego dnia, jest wiele osób, które potrzebują wsparcia dietetycznego. To właśnie my wspólnie z lekarzami i innymi specjalistami będziemy toczyć bitwę z wrogiem jakim jest choroba otyłościowa.

Konferencja „Dietetyk XXI wieku” udowadnia, jak istotne jest ciągłe poszukiwanie wiedzy i jej dzielenie się z innymi. Choć dietetycy nie muszą znać odpowiedzi na każde pytanie, powinni być otwarci na nowe informacje i gotowi do aktualizacji swojego podejścia w miarę postępu w medycynie.

Wracam do Was pełna nowej energii i inspiracji! Niedawno uczestniczyłam w konferencji dietetycznej, która była prawdziwą kopalnią wiedzy. Naładowana nowymi narzędziami i rozwiązaniami, jestem gotowa wspierać Was w drodze do zdrowia i lepszego samopoczucia!

Jeśli:
🌱 Zmagasz się z anemią i wiecznie niskim poziomem energii,
🌱 Masz niedoczynność tarczycy, która wpływa na wagę, nastrój i ogólną formę,
🌱 Próbowałaś różnych diet odchudzających, ale brak efektów skutecznie Cię zniechęcił…

…to pora na skuteczną strategię opartą na Twoich indywidualnych potrzebach. Podczas konsultacji pomogę Ci znaleźć przyczyny tych problemów i opracujemy razem plan, który działa na dłuższą metę, a nie tylko na chwilę.

Nie musisz już błądzić po omacku – skorzystaj z wiedzy i wsparcia, które pomogą Ci osiągnąć rzeczywiste efekty. Jeśli chcesz poczuć różnicę, zapraszam na konsultację – pierwszym krokiem jest zawsze rozmowa!

Dziękuję za wspaniałą konferencję @dietetyk.xxi.wieku! Super było poznać nowe osoby i zbić piąteczkę z ulubionymi dietetykami. Baterie pozytywnie naładowane 🔋

(konferencja dnż u have a special place in my heart)

Konferencja Dietetyk XXI wieku, w której miałam okazję wziąć udział stacjonarny w Łodzi. Była to świetna okazja, aby poznać innych specjalistów dietetyki, ale również poszerzyć swoją wiedzę, poznać najnowsze badania i trendy w dietetyce.
Podczas konferencji odbyły się wykłady na temat m.in.: Leki na otyłość i nadwagę prof. dr hab. Jerzego Filipiaka czy prof. dr hab. n. med. Mirosława Jarosza.

To wyjątkowe wydarzenie to także świetna przestrzeń do wymiany doświadczeń i nawiązania współpracy z innymi specjalistami.

FAQ

Gdzie odbędzie się konferencja?

Konferencja Dietetyki Klinicznej odbędzie się 31 maja 2025 roku, w godz. 9:00 – 18:00, w Auli Centrum-Dydaktycznego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi przy ul. Pomorskiej 251, A2-3. Rejestracja będzie otwarta od godziny 7:30. Przy rejestracji możemy poprosić Cię o okazanie dowodu tożsamości.

Jak działa Pakiet Konferencji?

Kupując Pakiet Konferencji zyskujesz preferencyjną cenę (200 zł oszczędności). W pakiecie można wyłącznie kupić konferencję w wersji PREMIUM. Ty wybierasz na której konferencji chcesz być online, a na której stacjonarnie. Pakiet jest dostępny wyłącznie dla pierwszych 50 klientów.

Daty konferencji:

  • 31.05.2025 – Konferencja Dietetyki Klinicznej (Łódź, stacjonarnie + online)
  • 15.11.2025 – Konferencja Dietetyk XXI Wieku (Łódź, stacjonarnie + online)
Czy na miejscu konferencji jest parking?

Na obiekcie znajduje się ogólnodostępny, płatny parking:

  • Cena biletu jednorazowego: 5 zł (każda kolejna rozpoczęta godzina: 5 zł). W przypadku biletu jednorazowego opłaty naliczane są do 8h parkowania.
  • Cena biletu dobowego: 40 zł. Naliczanie opłat zatrzymuje się na 8h, kolejne godziny naliczają się po upływie 24h.

 

Gdzie odbędzie się integracja?

Możliwość uczestnictwa w integracji posiada 50 pierwszych osób, które kupiło dostęp do konferencji. Integracja odbędzie się w Pubie Biblioteka.

Bilet wstępu na integracje otrzymasz w dniu konferencji, podczas rejestracji.

W jakiej formie otrzymam bilet na konferencję?

Opłacenie dostępu jest potwierdzeniem uczestnictwa w konferencji. Nie ma fizycznej formy biletu. W dniu konferencji wystarczy podejść do rejestracji.

Wybrać konferencje stacjonarnie czy online?

Jeśli zależy Ci doświadczeniu na żywo, rozmowie z prelegentami i integracji, wybierz dostęp na żywo. Jeśli preferujesz wydarzenia online lub mieszkasz daleko od Łodzi, dostęp online będzie dla Ciebie idealny.

Kiedy i na jak długo otrzymam nagrania video z konferencji?

Aby otrzymać nagraną konferencję w formie video wybierz dostęp Stacjonarny PREMIUM lub Online PREMIUM. Dostęp do nagrań otrzymasz do 7 dni po konferencji. Dostęp do nagrań otrzymasz na okres 30 dni.

Kiedy otrzymam szczegółowe informacje o konferencji?

Wszystkie informacje otrzymasz mailowo tydzień przed wydarzeniem.

 

Czy będzie dostępny catering?

Tak! Każdy z uczestników konferencji na żywo będzie miał dostęp do posiłku obiadowego w przerwie obiadowej.

Dodatkowo, każdy uczestnik ma stały dostęp do przekąsek, wody, herbaty oraz kawy.

Czy jest możliwość kupna konferencji na raty?

Tak! Masz dostępne raty w dwóch bankach:

  • Raty w Santander i Alior Bank – raty są dostępne dla zakupów powyżej 300 zł. Aby wybrać tę metodę przejdź do płatności przez Przelewy24. W kolejnym kroku możesz wybrać jeden z dostępnych banków i następnie zostaniesz przekierowany na jego stronę, gdzie ustalisz liczbę rat.Wszystkie formalności załatwiasz bezpośrednio przez stronę banku. Warunki spłaty, kredytu oraz inne szczegóły ustalasz z bankiem, a my otrzymujemy jedynie informację o możliwości realizacji zamówienia. Nie jesteśmy pośrednikiem i nie otrzymujemy żadnych danych podanych bankowi.

 

Masz pytania lub chcesz zostać partnerem?
Napisz do nas!