Konferencja odbędzie się za:

00 dni
00 godziny
00 minuty
00 sekundy

Konferencja Dietetyki Sportowej
“CASE STUDY”
Wiedza. Praktyka. Doświadczenie.

Łódź & Online | 1 marca 2025 | Godzina 9:00 – 18:00

Kup dostęp

Dlaczego “Case study”

Wiedzy teoretycznej możesz nauczyć się z książek. Właśnie dlatego zebraliśmy w jednym miejscu 7 najlepszych praktyków w tym kraju, którzy nauczą Cię samej praktyki. Pokażemy Ci, jak wiedzę z najnowszych badań naukowych przekuć na lepszą formę elitarnych sportowców. Podzielimy się całym know how, nawet z konkurencją!

Wybierz dostęp odpowiedni dla siebie

  • Stacjonarny Stacjonarny
  • Online Online
Wybierz rodzaj konferencji
  • Standard
  • Premium ★ NAJPOPULARNIEJSZY
Dostęp Standard
299 399

Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 249 zł

Cena regularna produktu: 399

Zostało 195/300 miejsc

Dostęp
  • Dostęp do transmisji konferencji online, na żywo

  • Certyfikat potwierdzający udział w formie elektronicznej

  • 30 dniowy dostęp do nagrania z konferencji

Dodatkowo
  • Rabat 15% na kursy ze sklepu Dietetyka #NieNaŻarty

  • E-book z wszystkimi prezentacjami prelegentów

  • Streszczenia prelekcji przygotowane przez AI

  • Nagranie poprzedniej konferencji dietetyki sportowej 2023 (wartość 399 zł)

  • Webinar Bartłomieja Pomorskiego o tym jak szukać wiedzy naukowej w internecie

★ NAJPOPULARNIEJSZY
Dostęp Premium
499 599

Najniższa cena produktu z ostatnich 30 dni: 449 zł

Cena regularna produktu: 599

Zostało 195/300 miejsc

Dostęp
  • Dostęp do transmisji konferencji online, na żywo

  • Certyfikat potwierdzający udział w formie elektronicznej

  • 30 dniowy dostęp do nagrania z konferencji

Dodatkowo
  • Rabat 30% na kursy ze sklepu Dietetyka #NieNaŻarty

  • E-book z wszystkimi prezentacjami prelegentów

  • Streszczenia prelekcji przygotowane przez AI

  • Nagranie poprzedniej konferencji dietetyki sportowej 2023 (wartość 399 zł)

  • Webinar Bartłomieja Pomorskiego o tym jak szukać wiedzy naukowej w internecie

Akceptujemy
blik mastercard visa przelewy 24 paypal googlepay applepay alior raty santander raty
SSL Bezpieczne zakupy
dzięki SSL
Kup teraz, zapłać za 30 dni
Poznaj szczegóły

LIMITOWANY PAKIET TRZECH KONFERENCJI

Kup teraz

Kup dostęp do wszystkich, trzech konferencji w 2025 roku i zaoszczędź nawet 500 zł!

Zostało 118/150 miejsc w ramach pakietu

  • Konferencja Dietetyki Sportowej

    Topowi praktycy współpracujący z najlepszymi sportowcami w Polsce. Przedstawią merytoryczną dietetykę w prosty sposób. Każdy wykład zostanie zakończony case study, aby umożliwić Ci od ręki wprowadzenie wiedzy w życie.

  • Konferencja Dietetyki Klinicznej

    Pierwszy raz zagłębimy się w meandry skomplikowanych przypadków z praktyki dietetyków klinicznych. Na czynniki pierwsze rozłożymy najbardziej palące tematy w 2025 roku (między innymi jelita, tarczycę czy dietetykę hormonalną).

  • Dietetyk XXI Wieku

    Największa konferencja dietetyczna w Polsce. Najpopularniejsi prelegenci, tematy i panele dyskusyjne. Dzień, w którym w Łodzi spotykają się wszyscy dietetycy i studenci, aby spajać branże i nawiązywać kontakty biznesowe. Wszystko zwieńczone wspólną integracją do białego rana.

Zobacz relację z poprzedniej konferencji

Agenda konferencji

9:00 | Rozpoczęcie konferencji
9:00 – 9:40 | Bartłomiej Pomorski | Potężne kompendium wiedzy o kofeinie. Case study Górnika Łęcznej

Z wykładu nauczysz się:
✅ Komu, w jakiej dawce i jak pomaga kofeina
✅ Jak różni się skuteczność w zależności od genów (i czy warto robić badania genetyczne)
✅ Czy warto rezygnować z kofeiny przed zawodami, żeby mocniej pobudzała
✅ Co robić z kofeiną kiedy zawody są późnym wieczorem
✅ Jak stosować kofeinę wśród elitarnych sportowców – case study Górnika Łęcznej

9:50 – 10:30 | Marta Naczyk | Co jeść i suplementować na Mount Evereście. Case study Jakuba "Pateca" Pateckiego

Podczas wykładu dowiesz się:
✅ Jak przygotować gospodarkę żelaza do wyprawy na kilka miesięcy przed atakiem szczytowym
✅ Jak zmienia się fizjologia żywienia wraz z wysokością od strony teoretycznej
✅ Jak w praktyce zaplanować odpowiednie dostarczenie kalorii, białka i nawodnienia na 5000 metrów
✅ Jak wygląda żywienie podczas ataku szczytowego
✅ Case study Jakuba “Pateca” Pateckiego

10:40 – 11:20 | Ula Somow | Żywienie sportowców a zmiany klimatu. Czy można jeść dużo białka i dbać o planetę? Pora zacząć przełamywać beton. Case study Legii Warszawa

Z wykładu dowiesz się:
✅ Jak zmniejszyć ślad węglowy diety przy dużym zapotrzebowaniu na energię, białko i suplementy.
✅ Jakie konsekwencje ma niezrównoważone żywienie sportowców
✅ Jak rozmawiać ze sztabem i samymi sportowcami, aby propozycję na temat zrównoważonej diety były brane pod uwagę
✅ Jak w Legii Warszawa przebiega proces zrównoważonego żywienia

11:30 – 12:30 | Przerwa kawowa

W godzinach 11:30-11:50 każdy uczestnik ma możliwość zrobienia zdjęcia oraz porozmawiania z każdym z prelegentów z pierwszego panelu konferencyjnego. To również czas na napicie się kawy i nawiązanie nowych znajomości.

12:30 – 13:10 | dr Mateusz Gawełczyk | Ładowanie węglowodanami w praktyce – case study Filipa Maciejuka (Mistrza Polski, zawodnika Red Bull – Bora – hansgrohe)

Z wykładu dowiesz się:
✅ Jak od strony naukowej wygląda proces ładowania węglowodanów
✅ Jakie dania serwować w praktyce, aby spożyć nawet 1000 g węglowodanów dziennie
✅ Jak zminimalizować ryzyko problemów żoładkowo-jelitowych podczas ładowania węglowodanów
✅ Case study ładowania węglowodanów Filipa Maciejuka, Mistrza Polski w jeździe indywidualnej na czas

13:20 – 14:00 | Mikołaj Żegliński | Ekstremalna redukcja tkanki tłuszczowej do zawodów w sportach sylwetkowych – case study Michała Wróblewskiego, Wicemistrza Polski w naturalnej kulturystyce WNBF

Z wykładu nauczysz się:
✅ Jak w ogóle dojść do etapu zaawansowanej redukcji przełamując stagnację różnymi metodami
✅ Czy możliwe jest kierunkowanie spalania tkanki tłuszczowej
✅ Jak ustawić deficyt, makroskładniki i suplementację przed zawodami
✅ Jak przeprowadzić zaawansowaną redukcję u elitarnego zawodnika sportów sylwetkowych

14:10 – 14:50 | dr Jarosław Krzywański | Mikrobiota i probiotykoterapia sportowca – co może dać i jak do niej podejść w praktyce. Update 2025. Case study polskich lekkoatletów

Z wykładu dowiesz się:
✅ Przez jakie mechanizmy mikrobiota wpływa na zdolności wysiłkowe sportowców
✅ Jak w praktyce dietetyka modyfikować mikrobiote sportowców?
✅ Jakie szczepy, w jakiej dawce i przez jaki czas suplementować w zależności od konkretnych dolegliwości sportowca?
✅ Na jakiej podstawie dobierana jest probiotykoterapia wśród polskich lekkoatletów?

14:50 – 16:00 | Przerwa obiadowa (serwujemy posiłek obiadowy)

Dla KAŻDEGO uczestnika konferencji stacjonarnej serwowany będzie posiłek obiadowy.

W godzinach 14:50-15:10 będzie możliwość zrobienia zdjęcia oraz porozmawiania z każdym z prelegentów z drugiego panelu konferencyjnego.

16:00 – 16:40 | dr Andrzej Pokrywka | (Nie)świadomy doping? Przypadki naruszenia reguł antydopingowych związane z żywnością, suplementami diety i zanieczyszczonymi lekami. Analiza przypadków Jakuba Wawrzyniaka, Kamila Majchrzaka i Igi Świątek.

Czego dowiesz się z wykładu:
✅ Jakie produkty spożywcze mogą powodować pozytywne wyniki kontroli dopingu
✅ Jak dużo suplementów diety jest zanieczyszczonych lub zafałszowanych substancjami niedozwolonymi w sporcie
✅ Jak zminimalizować ryzyko nieświadomego przyjęcia dopingu przez sportowców
✅ Analizy przypadków polskich sportowców (m.in. Jakuba Wawrzyniaka, Kamila Majchrzaka, Igi Świątek)

16:50 – 17:50 | TBA | TBA
17:50 – 18:00 | Zakończenie konferencji
20:00-4:00 | Wspólna integracja dietetyków sportowych

Integracja odbędzie się w trybie barowym. Wspólnie usiądziemy, zjemy kolację, wypijemy herbatkę i pointegrujemy się do białego rana. Z uwagi na fakt, że będziemy w barze, a nie klubie – możliwość uczestnictwa w integracji ma pierwsze 100 osób które wykupi uczestnictwo w konferencji.

Każdy uczestnik indywidualnie opłaca swój rachunek.

Miejsce integracji ogłosimy wkrótce.

Dlaczego musisz być na tej konferencji?

7 najlepszych specjalistów w Polsce

Wiedzy teoretycznej możesz nauczyć się z książek. Właśnie dlatego zebraliśmy w miejscu 7 najlepszych praktyków w tym kraju, którzy nauczą Cię samej praktyki. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu podzielą się całym know-how, dzięki czemu od ręki wprowadzisz innowacje do swojej działalności.

Pytania i odpowiedzi po każdym wykładzie

Prelegenci z chęcią podzielą się doświadczeniem. Po każdym wykładzie będziesz mieć 10 minut na pytania, które Cię nurtują. To również czas na komentarze i wymianę doświadczeń.

Zero wykładów sponsorowanych

Szanujemy Twój czas i pieniądze, dlatego podczas konferencji wszystkie wykładu są wypchane niezależną, rzetelną wiedzą od A do Z.

Każdy wykład zakończony praktycznym case study

Praktyczniej się nie da. Całą wiedzę płynącą z najnowszych badań, prelegenci na końcu przekują w praktykę, pokazując ją na przykładzie swoich podopiecznych (elitarnych sportowców). Przykładowo, “podczas ekstremalnej redukcji zawodnika XXX deficyt wynosił XXX, tempo redukcji XXX, jedliśmy XXX i stosowaliśmy suple XXX, spotkaliśmy problemy XXX, rozwiązaliśmy je w sposób XXX i finalny efekt widać na zdjęciach”.

Atmosfera jak na spotkaniu ze znajomymi

Będziemy w gronie samych dietetyków sportowych. Każdy jest przyjaźnie nastawiony i nikt nie patrzy na innego z góry. Ja i moje ziomki, nikt gorszy, nikt lepszy.

Integracja do białego rana

Integracja odbędzie się w trybie barowym. Wspólnie usiądziemy, zjemy kolację, wypijemy herbatkę i pointegrujemy się do białego rana. Z uwagi na fakt, że będziemy w barze, a nie klubie – możliwość uczestnictwa w integracji ma pierwsze 100 osób które wykupi uczestnictwo w konferencji.

Prelegenci

Mikołaj
Żegliński

Mikołaj
Żegliński

Trener, dietetyk, zawodnik naturalnej kulturystyki oraz ekspert od sportów sylwetkowych. Na co dzień łączy pasję do nauki z praktyką – zdobył tytuł Mistrza Czech w naturalnej kulturystyce, a także prowadzi Mistrzów Polski i elitarnych zawodników w tej dyscyplinie.

Jego misją jest przekładanie skomplikowanych badań naukowych na prosty, praktyczny język, dzięki czemu każdy może skuteczniej osiągać swoje cele sylwetkowe. Opiera się na dowodach naukowych, ale wzbogaca je o własne doświadczenia – zarówno jako zawodnik, jak i trener.

Marta
Naczyk

Marta
Naczyk

Dietetyk sportowy w zespole Forma na Szczyt, łączący pasję do górskich wyzwań wraz z logistyką żywieniową. Zajmuje się żywieniem osób, które przygotowują się do wypraw wysokogórskich, wspinają się i uprawiają sporty wytrzymałościowe (biegi ultra, kolarstwo, triathlon). Pracownik Zakładu Biochemii Żywienia Gdańskiego Uniwersytetu Medycznego, szkoleniowiec Kadry Himalaistów PZA, odpowiedzialna za zaplecze żywieniowe wyprawy oraz opiekę dietetyczną Narodowej Zimowej Wyprawy na K2 2017-2018.

Dietetyczka odpowiedzialna za wyprawę Jakuba Pateckiego na Mount Everest.

Bartłomiej
Pomorski

Bartłomiej
Pomorski

Prezes Polskiego Towarzystwa Dietetyki Sportowej (PTDS), organizator międzynarodowych konferencji i wykładowca na Uniwersytecie Jagiellońskim w Krakowie.

Pełnił funkcję dietetyka podczas przygotowań do Igrzysk Olimpijskich w Rio de Janeiro w 2016 roku oraz współpracował z reprezentacją Polski kobiet w piłce nożnej i z kadrą osób niepełnosprawnych w lekkiej atletyce. Obecnie pracuje jako dietetyk sportowy w klubie GKS Górnik Łęczna, wspierając zarówno pierwszą drużynę, jak i akademię piłkarską.

Prywatnie trenuje brazylijskie jiu-jitsu i tenis ziemny, angażując się w aktywności fizyczne, aby lepiej rozumieć potrzeby sportowców.

Ula
Somow

Ula
Somow

Dietetyk Legii Warszawa, absolwentka SGGW w Warszawie. Pierwsza dietetyczka w historii zatrudniona w sztabie medycznym kadry narodowej, na kontrakcie ministerialnym. Współpracowała m.in. z kadrą olimpijską polskich lekkoatletów (PZLA), a także Polskim Związkiem Piłki Siatkowej oraz kadrą olimpijską siatkarzy plażowych. Obecnie tworzy system żywienia pierwszej drużyny Legii Warszawa a także zawodników Akademii Piłkarskiej Legii Warszawa

Mateusz
Gawełczyk

Mateusz
Gawełczyk

Dietetyk Polskiego Związku Biathlonu oraz KGHM Zagłębia Lubin. Obronił doktorat na temat wpływu suplementacji wysokocząsteczkowymi węglowodanami na wydolność pływaków i równowagę prooksydacyjno-antyoksydacyjną, a swoją wiedzę stale poszerza, m.in. poprzez studia IOC Diploma in Sports Nutrition. W przeszłości wspierał kadry narodowe w triathlonie i łyżwiarstwie szybkim. Doświadczony dietetyk sportowy i adiunkt badawczo-dydaktyczny w Zakładzie Żywienia i Suplementacji AWF Katowice. Przez 11 lat pracy w zawodzie współpracował z ponad 1000 zawodników. Były zawodowy pływak, zdobywca medali Mistrzostw Polski, z 16-letnim doświadczeniem sportowym, które przenosi na praktykę dietetyki sportowej.

dr Jarosław
Krzywański

dr Jarosław
Krzywański

Specjalista chorób wewnętrznych i medycyny sportowej, absolwent Wojskowej Akademii Medycznej. Kierownik Centrum Medycyny Klinicznej i Doświadczalnej Centralnego Ośrodka Medycyny Sportowej w Warszawie. Konsultant Województwa Mazowieckiego w dziedzinie medycyny sportowej.

Członek Komisji Medycznej Polskiego Komitetu Olimpijskiego oraz Zarządu Głównego Polskiego Towarzystwa Medycyny Sportowej. Z PZLA związany od 2006 roku.

Członek misji medycznej na Igrzyskach Olimpijskich: Sydney 2000, Ateny 2004, Pekin 2008, Vancouver 2010, Londyn 2012, Sochi 2014, Rio 2016, Pyeongchang 2018, Tokio 2020.

dr Andrzej
Pokrywka

dr Andrzej
Pokrywka

Adiunkt w Zakładzie Biochemii i Farmakogenomiki Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Konsultant naukowy Polskiej Agencji Antydopingowej. Ekspert ds. antydopingu w Centralnym Ośrodku Medycyny Sportowej i koordynator antydopingowy w Polskim Związku Piłki Nożnej. 

Absolwent Wydziału Farmaceutycznego Akademii Medycznej w Warszawie. Przez 20 lat (1994-2015) związany z Instytutem Sportu w Warszawie (w latach 1996-2009 pełnił funkcję zastępcy kierownika Zakładu Badań Antydopingowych, a w latach 2009-2015 dyrektora Instytutu).

Partnerzy honorowi

TAK O KONFERENCJI PISZĄ DIETETYCY

W życiu nie byłam na lepszej konferencji. Poziom wygłoszonych prelekcji, przygotowanie techniczne, wyśmienite przekąski, wszystko na najwyższym poziomie. Tylko dodam, że nie tylko wiedzą zdobyta na konferencji, ale i zaskakująco fajnie oraz przydatne upominki pomagają mi w codziennej pracy (i życiu ;)) już kolejny miesiąc. Serdecznie polecam i zachęcam do rezerwacji terminu aby pojechać na kolejne konferencje. Ja się pojawię na pewno. Do zobaczenia ☺️

Maja

Jestem pod ogromnym wrażeniem ostatniej konferencji! Organizacja na najwyższym poziomie – wszystko dopięte na ostatni guzik. Prelegenci to prawdziwi eksperci w swojej dziedzinie, którzy dzielili się ogromną dawką aktualnej i praktycznej wiedzy (z której sukcesywnie korzystam w codziennej pracy).
Nie zabrakło również atrakcji w postaci licznych prezentów od sponsorów. Kubek Dietetyka XXI wieku stał się moim ulubionym do porannej kawusi;)
A wieczorna impreza integracyjna? Rewelacja, dawno tak dobrze się nie bawiłam!
Cieszę się, że mogłam nawiązać nowe znajomości w tak świetnej atmosferze. Gorąco polecam i już nie mogę doczekać się kolejnej edycji 💗

Ellie

Dwa weekendy dwie konferencje 2️⃣ ❗️Najważniejsza w tego typu konferencjach jest jedna rzecz – socjalizacja

👥Takie wydarzenia to coś więcej niż prelekcje i wykłady – to przede wszystkim okazja do spotkania ludzi, którzy dzielą podobne pasje i cele. Wymiana doświadczeń i bezpośrednie rozmowy – ❌tego nie da się zastąpić żadną formą online!

Dziękuję wszystkim, którzy poświęcili chwilę na wspólną rozmowę czy zdjęcie – takie momenty są dla mnie bezcenne! Do zobaczenia na kolejnych wydarzeniach naukowych! 😊

Co oznacza być Dietetykiem XXI wieku? 🧐

Na pewno nadążać za trendami, potrzebami, rozwijać się wszechstronnie, bazować na badaniach naukowych, ale przede wszystkim pamiętać o tym, że pracujemy z prawdziwym człowiekiem 💚

👉 Empatia, zaufanie, uczciwość, wyrozumiałość, profesjonalizm budują zaufanie, bez którego nie da się realizować dobrze współpracy z pacjentem – zarówno grupowym, jak i indywidualnym. To droga, którą kroczymy wspólnie!

Jak wspaniale było się spotkać, porozmawiać i posłuchać świetnych wykładów podczas Konferencji @dietetyk.xxi.wieku zorganizowanej przez najlepszy zespół @dietetykanienazartypl

@arkadiusz.matras@leszek.racut@wojciechmatras tworzycie zespół niesamowitych ludzi, jesteście profesjonalni pod każdym względem i co dla mnie ważne – to wszystko wzbogacacie uśmiechem, bez którego nie da się pracować i działać 💪💚

Dziękuję za zaproszenie!
Czuje się wyróżniona 💚 Dobrze było się spotkać z innymi boomerami (w ogóle mówi się tak jeszcze? 😂) dietetyki, z którymi pielęgnujemy lokalny i globalny rozwój od hmm 10 lat?
Huh 💚 przez nami nadal dużo do zrobienia, a dzięki takim spotkaniom, znów czuję świeży powiew wiatru.

Brakowało mi stacjonarnych konferencji, ale Wasza – Drodzy Panowie – sprawia, że znów możemy łączyć razem siły i tworzyć dobre inicjatywy mające na celu zwiększenie naszych kompetencji i lepszą pomoc społeczeństwu.

W ostatnią sobotę odbyła się wyjątkowa konferencja „Dietetyk XXI wieku”, która zgromadziła pasjonatów dietetyki oraz specjalistów z całej Polski. To wydarzenie już na stałe wpisało się w kalendarz branżowych imprez i stało się doskonałą okazją do wymiany wiedzy i doświadczeń.

Współczesny dietetyk, podobnie jak lekarz czy naukowiec, musi nieustannie rozwijać swoje umiejętności i poszerzać wiedzę. Obszar dietetyki jest tak zróżnicowany, że niemożliwe jest, by jeden specjalista znał odpowiedzi na wszystkie pytania pacjentów. Dlatego tak ważne jest rozwijanie się i dostosowywanie do nowych wyzwań oraz możliwości, jakie niesie ze sobą rozwój naukowy.

Nie można sobie wyobrazić skutecznego dietetyka, który nie korzysta z wiedzy innych specjalistów. Osobiście wierzę, że wymiana informacji i inspiracji jest niesamowicie ważna w naszej pracy.

Chęć ciągłego uczenia się i doskonalenia umiejętności wpływa na jakość naszych usług. Dzięki temu lepiej rozumiemy potrzeby pacjentów i efektywniej im pomagamy. Jak pokazał profesor M. Jarosz w swoim wykładzie, który został uznany za najlepszy tego dnia, jest wiele osób, które potrzebują wsparcia dietetycznego. To właśnie my wspólnie z lekarzami i innymi specjalistami będziemy toczyć bitwę z wrogiem jakim jest choroba otyłościowa.

Konferencja „Dietetyk XXI wieku” udowadnia, jak istotne jest ciągłe poszukiwanie wiedzy i jej dzielenie się z innymi. Choć dietetycy nie muszą znać odpowiedzi na każde pytanie, powinni być otwarci na nowe informacje i gotowi do aktualizacji swojego podejścia w miarę postępu w medycynie.

Wracam do Was pełna nowej energii i inspiracji! Niedawno uczestniczyłam w konferencji dietetycznej, która była prawdziwą kopalnią wiedzy. Naładowana nowymi narzędziami i rozwiązaniami, jestem gotowa wspierać Was w drodze do zdrowia i lepszego samopoczucia!

Jeśli:
🌱 Zmagasz się z anemią i wiecznie niskim poziomem energii,
🌱 Masz niedoczynność tarczycy, która wpływa na wagę, nastrój i ogólną formę,
🌱 Próbowałaś różnych diet odchudzających, ale brak efektów skutecznie Cię zniechęcił…

…to pora na skuteczną strategię opartą na Twoich indywidualnych potrzebach. Podczas konsultacji pomogę Ci znaleźć przyczyny tych problemów i opracujemy razem plan, który działa na dłuższą metę, a nie tylko na chwilę.

Nie musisz już błądzić po omacku – skorzystaj z wiedzy i wsparcia, które pomogą Ci osiągnąć rzeczywiste efekty. Jeśli chcesz poczuć różnicę, zapraszam na konsultację – pierwszym krokiem jest zawsze rozmowa!

Dziękuję za wspaniałą konferencję @dietetyk.xxi.wieku! Super było poznać nowe osoby i zbić piąteczkę z ulubionymi dietetykami. Baterie pozytywnie naładowane 🔋

(konferencja dnż u have a special place in my heart)

Konferencja Dietetyk XXI wieku, w której miałam okazję wziąć udział stacjonarny w Łodzi. Była to świetna okazja, aby poznać innych specjalistów dietetyki, ale również poszerzyć swoją wiedzę, poznać najnowsze badania i trendy w dietetyce.
Podczas konferencji odbyły się wykłady na temat m.in.: Leki na otyłość i nadwagę prof. dr hab. Jerzego Filipiaka czy prof. dr hab. n. med. Mirosława Jarosza.

To wyjątkowe wydarzenie to także świetna przestrzeń do wymiany doświadczeń i nawiązania współpracy z innymi specjalistami.

Sprawdź wywiady z uczestnikami

FAQ

Gdzie odbędzie się konferencja?

Konferencja Dietetyki Sportowej odbędzie się 1 marca 2025 roku, w godz. 9:00 – 18:00, w Auli Centrum-Dydaktycznego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi przy ul. Pomorskiej 251, A2-3. Rejestracja będzie otwarta od godziny 7:30. Przy rejestracji możemy poprosić Cię o okazanie dowodu tożsamości.

Jak działa Pakiet Konferencji?

Kupując Pakiet Konferencji zyskujesz preferencyjną cenę (do 500 zł oszczędności). W pakiecie można wyłącznie kupić konferencję w wersji PREMIUM. Ty wybierasz na której konferencji chcesz być online, a na której stacjonarnie. Pakiet jest dostępny wyłącznie dla pierwszych 300 klientów.

Daty konferencji:

  • 1.03.2025 – Konferencja Dietetyki Sportowej (Łódź, stacjonarnie + online)
  • 30.05.2025 – Konferencja Dietetyki Klinicznej (Łódź, stacjonarnie + online)
  • 15.11.2025 – Konferencja Dietetyk XXI Wieku (Łódź, stacjonarnie + online)
Czy na miejscu konferencji jest parking?

Na obiekcie znajduje się ogólnodostępny, płatny parking:

  • Cena biletu jednorazowego: 5 zł (każda kolejna rozpoczęta godzina: 5 zł). W przypadku biletu jednorazowego opłaty naliczane są do 8h parkowania.
  • Cena biletu dobowego: 40 zł. Naliczanie opłat zatrzymuje się na 8h, kolejne godziny naliczają się po upływie 24h.

 

Gdzie odbędzie się integracja?

Możliwość uczestnictwa w integracji posiada 100 pierwszych osób, które kupiło dostęp do konferencji. Miejsce integracji ogłosimy wkrótce.

W jakiej formie otrzymam bilet na konferencję?

Opłacenie dostępu jest potwierdzeniem uczestnictwa w konferencji. Nie ma fizycznej formy biletu. W dniu konferencji wystarczy podejść do rejestracji.

Wybrać konferencje stacjonarnie czy online?

Jeśli zależy Ci doświadczeniu na żywo, rozmowie z prelegentami i integracji, wybierz dostęp na żywo. Jeśli preferujesz wydarzenia online lub mieszkasz daleko od Łodzi, dostęp online będzie dla Ciebie idealny.

Kiedy i na jak długo otrzymam nagrania video z konferencji?

Aby otrzymać nagraną konferencji w formie video wybierz dostęp Stacjonarny PREMIUM lub Online STANDARD/PREMIUM. W zależności od wybranej opcji, otrzymasz nagrania na okres od 15 do 30 dni. Link do nagrania otrzymasz do 7 dni po konferencji.

 

Kiedy otrzymam szczegółowe informacje o konferencji?

Wszystkie informacje otrzymasz mailowo tydzień przed wydarzeniem.

 

Czy będzie dostępny catering?

Tak! Każdy z uczestników konferencji na żywo będzie miał dostęp do posiłku obiadowego w przerwie obiadowej.

Dodatkowo, każdy uczestnik ma stały dostęp do przekąsek, wody, herbaty oraz kawy.

Czy jest możliwość kupna konferencji na raty?

Tak! Masz dostępne raty w dwóch bankach:

  • Raty w Santander i Alior Bank – raty są dostępne dla zakupów powyżej 300 zł. Aby wybrać tę metodę przejdź do płatności przez Przelewy24. W kolejnym kroku możesz wybrać jeden z dostępnych banków i następnie zostaniesz przekierowany na jego stronę, gdzie ustalisz liczbę rat.Wszystkie formalności załatwiasz bezpośrednio przez stronę banku. Warunki spłaty, kredytu oraz inne szczegóły ustalasz z bankiem, a my otrzymujemy jedynie informację o możliwości realizacji zamówienia. Nie jesteśmy pośrednikiem i nie otrzymujemy żadnych danych podanych bankowi.

 

Masz pytania lub chcesz zostać partnerem?
Napisz do nas!